Se taie pestele in bucati potrivite, se sareaza, se tavaleste prin faina alba si se prajeste in ulei. Se pun bucatile prajte intr-o tava adanca, de dimensiuni 30x25 cm.
Se taie ceapa pestisori si se prajeste in ulei pana capata o culoare galbuie. Se adauga bulionul, apoi otetul, apa, dafinul, piperul, condimente pentru peste si morcovul taiat rondele. Se fierb toate, pana ce morcovul este fiert pe jumatate. (in cazul in care este foarte acra, se adauga o lingurita de zahar)
Se toarna compozitia fierbnte peste pestele din tava, se adauga maslinele si se da la cuptor pentru 30-40 min.
Este gata cand lichidul a scazut.
Se serveste rece cu un pahar de vin alb alaturi.
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii