Se curata pestele, se spala bine si se lasa la scurs si pregatim compozitia pentru umplut pestele.
Intr-un vas, punem cipercutele, sare dupa gust, o ceapa taiata solzisori, o lingura de smantana, un catel de usturoi tocat marunt, putin piper macinat si putin tarhon, amestecam bine si umplem pestii pe care ii vom aseza in tava in care am pus ulei si putin tarhon, piper macinat. Asezam apoi cate doua felii de rosii in pesti si restul feliilor de rosii le asezam pe langa pesti si peste pesti, asezam in tava si ceapa taiata solzisori, presaram tarhon, piper macinat, sare dupa gust si turnam smantana in care am adaugat cateii de usturoi pisati bine. Dam tava la cuptor, la foc potrivit, cam 40 de minute. Daca mai adaugati si o mamaliga, in mod clar, nu va veti mai ridica de la masa!
Eu am mai adaugat si peste prajit dat prin malai. Am adus si mamaliguta si mujdei de usturoi. Pofta buna!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaCozonacul fără frământare sau cu frământare redusă este o bunătate cu un aluat pufos și umplutură...
Rețeta de cozonac fără frământare - Pufos, dulce și aromatMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii