Spalati si uscati bucatile de peste, apoi stropiti cu putin ulei.
Asezati-le intr-un vas termorezistent.
Separat, amestecati intr-un bol apa, sare, piper, boia, cimbru, menta si turnati peste fileuri.
Acoperiti tava cu folie de aluminiu si dati la cuptorul incins, pentru 25 min, la 180 grade.
Indepartati folia si dati din nou la cuptor pentru inca 5-8 min sau pana ce pestele este facut, usor rumenit si sosul aproape scazut.
Serviti cat este cald, simplu sau langa garnitura preferata.
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateUn chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...
Chec cu portocaleIncearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
Comentarii