Se spala si se curata pestele, se taie file si se dezoseaza.
Se unge fiecare bucata de peste cu putin ulei, apoi se condimenteaza dupa gust. Eu am pus cateva foi de dafin, putina sare si coriandru. Coriandrul mi se pare o mirodenie interesanta si aromata. Are note piperate (dar nu e atat de picant, astfel ca pot manca si cei care nu se impaca prea bine cu piperul) si o usoara aroma de lamaie, de aceea nu am mai folosit piper, iar lamaie am pus mai putina.
Se asaza pestele in tava pe un strat subtire de ulei si se coace in cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pentru aprox 20 de minute.
Se serveste cu felii de lamaie si cateva rosioare cherry.
Pofta Buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii