Se pot prepara inabusit salaul, stiuca, mihaltul, crapul, nisetrul, cega, pastruga. Pestele se curata, se spala, se taie felii si se pune in cratita pe un singur rand, se toarna apa in asa fel ca bucatile sa fie acoperite cel mult pina la jumatate, se sareaza; cratita se acopera bine cu un capac si se lasa sa fiarba in clocote timp de 15-20 minute. Pestele gatit inabusit este mai gustos decit cel fiert in apa multa. Gustul lui se poate imbunatati mult daca se adauga la fiert patrunjel si ceapa. Cand pestele este gata se asaza pe un platou incalzit, iar cu zeama ramasa se prepara un sos alb sau de rosii.
Se serveste cu cartofi fierti
Placintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfectFursecuri cu migdale, un desert simplu și delicios, cu unt și migdale crocante. Perfecte pentru a fi savurate alături de o...
Fursecuri cu migdale - un desert simplu si deliciosSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaIata cum poti sa pregatesti un preparat vegetarian extrem de rapid si de gustos, la wok.
Noodles cu legume si sos de soia - Reteta videoDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii