Amestecati intr-un bol mustarul, miere, zeama de lamaie, coaja rasa de lamaie si portocala, usturoiul zdrobit, boiaua de ardei iute (optional), sare si putin piper pentru a obtine o marinada. Adaugati fileurile de peste si intoarceti-le astfel incat sa fie impregnate cu marinada pe toate fetele. Lasati in asteptare, la rece, pentru cel putin 30 min.
Ungeti cu ulei o folie de aluminiu, suficient de mare cat sa poate inveli pestele si asezati-o intr-un vas termorezistent. Turnati peste folie ½ din marinada, puneti fileurile si restul de marinada. Infasurati pestele in folie si dati la cuptorul incins pentru circa 10 min, la 190 grade.
Desfaceti cu grija folia in partea superioara, stropiti pestele cu marinada si introduceti din nou la cuptor, descoperit, pentru 4-5 min. Serviti pestele cat este cald, simplu sau cu garnituri de legume fierte si salata.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii