Pentru crusta faceti un mix din: 6 nuci serioase, 2 linguri pesmet, lamiie rasa (eu am pus si portocala pentru ca imi place mai dulce), o lingura de mustar, o lingura ulei masline, sare, piper, nucsoara un virf ....
Tehnica:
Am pregatit bucatile de peste, le-am uns cu mustar peste care am adaugat din mixul gata facut. Le-am asezat in tava unsa cu ulei de masline, si le-am dat la cuptor la foc moderat pina pestele a fost gata. Am asezat in farfurie peste un pat de morcov Juliene fin, peste care am turnat citiva stropi de dresing din lamiie ulei de masline sare si putin rozmarin pentru efect. Am mai adaugat niste asparagus alb si verde si am mai pus citeva picaturi de dresing .... crabul din rosie cherry a completat tabloul ... la fel nelipsita lamiie ...
Enjoy!
Se poate consuma alaturi de salata verde cu vinegreta de lamiie, cartofi, orez, etc.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii