Mod de preparare:
Se curata pastravul si se presara cu sare si piper.
Ceapa se curata si se taie julien. iar morcovul se taie rondele dupa care se unge tava cu unt.
Se pune pestele impreuna cu ceapa si morcovul si se da la cuptor.
Sosul Meuniere:
Se topeste untul ramas intr-o tigaie, punem patrunjelul tocat , lasam 2-3 min, dupa care adaugam putina coaja de lamaie si zeama de la o lamaie intreaga. Mai lasam pe foc inca 3-4 minute.
Sosul astfel obtinut se toarna peste pestele scos din cuptor.
Poftă bună!
TataZmeu după o plimbare prin piață, a aterizat acasă cu o sacoșă de fasole lată, din aia faină galbenă și...
Fasole lata cu porc si sos de mustar la slow cooker Crock PotO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii