Pastrav in Unt

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Pastrav in Unt

Ingrediente

  • 2 pastarvi
  • 250 gr unt sarat
  • 300 gr ciuperci proaspete
  • vin alb

Mod de preparare

Reteta ce urmeaza e foarte usor de facut, eu am mancat prima data in primavara asta cand am fost in concediu in tara, acasa la mama-soacra: d

Pastravul intreg, curatat de mate si branhii, se pune intr-o tigaie cu unt incins. Se lasa sa se rumeneasca pana se patrunde bine pe ambele parti si se serveste imediat cu mamaliga si bineinteles cu untul topit in care am prajit pestele.

Un pahar cu vin alb, bineinteles si dupa merge un ginars sau un coniac de casa ca sa nu ne simtim prea rau dupa atata unt!

Poza care urmeaza e rezultatul muncii laborioase a dragului meu Silvius. Si cum din pacate nu am avut malai am pus niste ciuperci-nelipsite din casa: d - in unt si le-am pus langa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa