Reteta ce urmeaza e foarte usor de facut, eu am mancat prima data in primavara asta cand am fost in concediu in tara, acasa la mama-soacra: d
Pastravul intreg, curatat de mate si branhii, se pune intr-o tigaie cu unt incins. Se lasa sa se rumeneasca pana se patrunde bine pe ambele parti si se serveste imediat cu mamaliga si bineinteles cu untul topit in care am prajit pestele.
Un pahar cu vin alb, bineinteles si dupa merge un ginars sau un coniac de casa ca sa nu ne simtim prea rau dupa atata unt!
Poza care urmeaza e rezultatul muncii laborioase a dragului meu Silvius. Si cum din pacate nu am avut malai am pus niste ciuperci-nelipsite din casa: d - in unt si le-am pus langa.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii