O reteta cu ingrediente simple dar foarte sanatoase!
Pastravul eviscerat se spala si se sterge bine; pe folia de aluminiu in care va fi impachetat se presara ulei de masline, sare si piper (nu e obligatoriu dar eu asa am invatat de la Jamie Very Happy).
Se pune pastravul, se condimenteaza si in interior si pe partea de sus si il indopam cu 3-4 feliute de lamaie. Ideal ar fi sa avem si niste frunze de busuioc proaspat sau chiar rozmarin, care se introduc tot in peste, il aromeaza extraordinar! Dar ne multumim si cu busuiocul uscat deocamdata...
Asa, strangem apoi bine folia in jurul pestelui dar lasati putin loc sa se faca in abur, deci nu lipiti folia de peste Smile Se pun in tava la cuptor vreo 10-15 min, depinde cat de mari sunt, apoi se deface folia si se mai lasa 5-10 minute sa se rumeneasca putin. Este minunat.
Pofta buna!
Sugestie de garnituri: cartofi cu rozmarin la cuptor; spanac sotat cu unt si usturoi; orez simplu sau cu lamaie; broccoli la cuptor.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii