O reteta cu ingrediente simple dar foarte sanatoase!
Pastravul eviscerat se spala si se sterge bine; pe folia de aluminiu in care va fi impachetat se presara ulei de masline, sare si piper (nu e obligatoriu dar eu asa am invatat de la Jamie Very Happy).
Se pune pastravul, se condimenteaza si in interior si pe partea de sus si il indopam cu 3-4 feliute de lamaie. Ideal ar fi sa avem si niste frunze de busuioc proaspat sau chiar rozmarin, care se introduc tot in peste, il aromeaza extraordinar! Dar ne multumim si cu busuiocul uscat deocamdata...
Asa, strangem apoi bine folia in jurul pestelui dar lasati putin loc sa se faca in abur, deci nu lipiti folia de peste Smile Se pun in tava la cuptor vreo 10-15 min, depinde cat de mari sunt, apoi se deface folia si se mai lasa 5-10 minute sa se rumeneasca putin. Este minunat.
Pofta buna!
Sugestie de garnituri: cartofi cu rozmarin la cuptor; spanac sotat cu unt si usturoi; orez simplu sau cu lamaie; broccoli la cuptor.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii