Paella cu Fructe de Mare

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie de orez brun la minut
  • 1 ceasca suc de scoici de rau
  • imbuteliat
  • 1 ceasca supa de pui sau supa de pui la conserva
  • putin sarata
  • 1 ceasca de mazare verde si morcovi congelati (decongelati in prealabil) 1 lingurita de sofran zdrobit
  • 450 g de somon sau halbut cu o grosime de 2
  • 5 cm
  • file de lavrac sau rechin
  • taiat in bucati de 2
  • 5 cm
  • 1 duzina creveti mari nepreparati
  • curatati si cu venele scoase
  • 1 duzina scoici St Jacques
  • 1 duzina scoici de rau curatate sau 1 duzina midii curatate
  • ½ lingurita praf de usturoi
  • Sare si piper
  • dupa gust

Mod de preparare

Pregatiti orezul: respectati instructiunile de pe ambalaj, pentru a prepara 4 casti de orez sau puteti prepara orezul in cuptor. Puneti supa de pui in bolul de sticla si lasati-o la 230 grade c timp de 10 minn.

Apoi adaugati orezul la minut. Lasati-l la 230 grade c inca 10-20 min, pana cand este gata. Dupa ce orezul este gata, puneti pe fundul bolului de sticla mazarea, morcovii, supa de pui, sucul de scoici de rau si sofranul.

Puneti deasupra polita superioara si, peste ea, cosul pentru aburi in care ati pus un strat de peste, creveti si scoici St. Jacques. Presarati praf de usturoi, sare si piper.

Lasati fructele de mare sa se faca 3-4 minute pe fiecare parte la 230 grade c.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

(sursa: Iuliajewel)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc