Pregatiti orezul: respectati instructiunile de pe ambalaj, pentru a prepara 4 casti de orez sau puteti prepara orezul in cuptor. Puneti supa de pui in bolul de sticla si lasati-o la 230 grade c timp de 10 minn.
Apoi adaugati orezul la minut. Lasati-l la 230 grade c inca 10-20 min, pana cand este gata. Dupa ce orezul este gata, puneti pe fundul bolului de sticla mazarea, morcovii, supa de pui, sucul de scoici de rau si sofranul.
Puneti deasupra polita superioara si, peste ea, cosul pentru aburi in care ati pus un strat de peste, creveti si scoici St. Jacques. Presarati praf de usturoi, sare si piper.
Lasati fructele de mare sa se faca 3-4 minute pe fiecare parte la 230 grade c.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen
(sursa: Iuliajewel)
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii