Intr-o oala se pune la fiert apa cu sare si putin ulei. Cand apa a inceput sa fiarba adaugam orezul. Amestecam din cand in cand. Cand orezul este gata fiert il punem intr-o strecuratoare si il clatim cu un jet de apa rece.
Intr- o tigaie punem uleiul si ceapa la calit. Cand ceapa a devenit aurie adaugam orezul fiert, amestecam cu smantana. Adaugam si somonul taiat cubulete. Amestecam ingredientele si mai lasam putin. Adaugam sare dupa gust si patrunjelul tocat. (Aveti grija ca somonul afumat este putin sarat)
Se serveste cald inmediat.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii