Feliile de lamaie se pun in burta pestilor alaturi de sare, piper si busuioc din belsug pentru ca novacul in sine este destul de fad. Se pune pestele pe un pat de ceapa, se toarna peste el putin ulei, vinul si se adauga apa in tava pana la jumatatrea pestelui.
Se pun si cateva frunze de dafin (eventual si busuioc pentru doritori) si se da la cuptor o ora, moment la care se presara cubuletele de rosii peste compozitie, lasandu-se in cuptor la foc mic pana e pestele complet facut.
Merge servit alaturi de salata verde cu lamaie.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaTiramisu reţetă originală Un desert grozav pentru acest sezon calduros. Pe langa faptul ca nu te coci langa aragaz, se...
Tiramisu reţetă originală, cu visine la paharSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii