Am spalat bine mixul de fructe de mare si le-am fiert in apa cu sare 10 minute. In paralel orezul l-am fiert pe jumatate l-am scurs. Am taiat usturoiul fin si l-am sotat in ulei si unt (am pus intii uleiul si am topit untul -jumatate din cantitate, pentru ca untul sa nu devina brun ....), am adaugat si orezul si le-am mai tinut 5 minute pe foc ....
Fructele de mare scurse, le-am pus peste untul topit, am adaugat capere, ghimbir felii, pasta de ardei iute, ardei iute taiat, bulion, si restul condimentelor si am acoperit cu cantitatea mentionata de vin alb. Am lasat totul sa se "reduca" si am dat la o parte cind sosul a devenit de consistenta dorita.
Am asezat in farfurie orezul, am taiat fisii de morcov, si am adaugat patrunjel .... a iesit ce vedeti in poze ....
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii