Am spalat bine mixul de fructe de mare si le-am fiert in apa cu sare 10 minute. In paralel orezul l-am fiert pe jumatate l-am scurs. Am taiat usturoiul fin si l-am sotat in ulei si unt (am pus intii uleiul si am topit untul -jumatate din cantitate, pentru ca untul sa nu devina brun ....), am adaugat si orezul si le-am mai tinut 5 minute pe foc ....
Fructele de mare scurse, le-am pus peste untul topit, am adaugat capere, ghimbir felii, pasta de ardei iute, ardei iute taiat, bulion, si restul condimentelor si am acoperit cu cantitatea mentionata de vin alb. Am lasat totul sa se "reduca" si am dat la o parte cind sosul a devenit de consistenta dorita.
Am asezat in farfurie orezul, am taiat fisii de morcov, si am adaugat patrunjel .... a iesit ce vedeti in poze ....
Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioaseTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii