Midiile se spala si se curata foarte bine cu ajutorul unui burete de sarma sub jet de apa rece. Se rupe "barba" midiilor cu grija.
Intr-o tigaie punem un pahar cu apa si midiile. Cand acestea s-au deschis, se scot din tigaie. Apa se arunca.
Midiile care nu s-au deschis se arunca deoarece nu sunt bune.
Punem in tigaie la foc potrivit ulei de masline, putina apa si midiile. Dupa cateva minute adaugam patrunjelul tocat marunt si zeama de lamaie.
Se servesc calde.
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii