Marinata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 Kg macrou
  • 2 cani de apa
  • 1 cana otet
  • foi de dafin
  • seminte de mustar
  • boabe de piper
  • sare
  • piper
  • putin ulei

Mod de preparare

Macroul se curata bine si se taie rondele. Intr-o tava de cuptor cu marginile mai inalte, se pune foarte putin ulei, se se adauga semintele de mustar, piperul boabe, foile de dafin si se astupa pestele cu 2 cani de apa si una de otet. Pestele in prealabil a fost cundimentat cu sare si piper. Se baga la cuptor doua ore la foc mic.
Se serveste rece pe un platou ornat cu salata verde. Pofta buna! ! ! ! Pentru persoanele carora le place pestele, va asigur ca este o reteta deosebit de buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)