Batoanele de surimi (eu le-am pus congelate: p) se calesc in putin ulei de masline pe toate partile. Se adauga vinul si se fierb 5 - 10 minute (pana absorb vinul aproape in intregime, si se desfac usor in fasii la amestecare). Se adaugă amestecul mexican de legume (congelat) (cantitatea poate fi marita) si se lasa pe foc mic, cu capac, pana se inmoaie.
Se închide focul si se condimenteaza cu sare, piper, zeama de portocala si lamaie, dupa gust, in functie de vinul folosit (mai dulce sau mai acru, a carui aroma va fi dominanta).
Sa incepem anul asa cum se cuvine in ce priveste gastronomia, nu???? :)))) Am primit un picior de porc afumat tare frumos,...
Picior de porc cu sos de hrean si smantanaReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii