Pestele se curata in interior, i se taie aripioarele si coada, dupa care se spala bine cu apa rece. Se aseaza intr-o tava unul langa altul si se condimenteaza pe ambele parti, cat si in interior cu sare, piper si vegeta. Cantitatea condimentelor se pune in functie de gustul fiecaruia.
In interiorul pestelui se pun cate doua masline si cate o bucatica de ceapa. Ceapa se pune intre cele doua masline. Restul de ceapa si masline se aseaza printre pesti in tava. Cateii de usturoi se taie in doua si se adauga si acestia in tava printre pesti.
Se adauga bulionul, otetul, uleiul, foile de dafin, piperul boabe si apa pana la nivelul pestelui.
Tava se pune in cuptor la foc potrivit, iar cand s-a evaporat jumatate din cantitatea de apa se intorc pestii pe partea cealalta. Se ma lasa la cuptor pana ce se evapora din apa, iar pestii se rumenesc usor.
Cand sunt gata se presara pe deasupra patrunjel tocat si se servesc cu garnitura dorita, impreuna cu sosul rezultat.
Eu am servit cu cartofi natur si salata de varza.
Pofta buna!!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii