Fierbem macroul intr-o craticioara ( sau folosim peste din conserva in sos natural)
Intr-o tigaie calim baconul /kaizerul in ulei, adaugam cartofii, mazarea si apoi supa cit sa acopere cartofii. Si sare.
La sfirsit adaugam si pestele si lasam citeva minute sa fiarba impreuna.
cred ca merge la fel de bine si cu ton sau cu somon
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii