Fierbem macroul intr-o craticioara ( sau folosim peste din conserva in sos natural)
Intr-o tigaie calim baconul /kaizerul in ulei, adaugam cartofii, mazarea si apoi supa cit sa acopere cartofii. Si sare.
La sfirsit adaugam si pestele si lasam citeva minute sa fiarba impreuna.
cred ca merge la fel de bine si cu ton sau cu somon
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoDesi somonul este un peste scump, din cand in cand merita sa ne rasfatam mai ales ca nu trebuie cumparat in cantitati mari ci...
Somon la gratar cu sos de lamaieCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii