Lapti de crap

Complexitate
redusa
Lapti de crap

Ingrediente

  • lapti
  • faina
  • sare
  • ulei pt prajit

Mod de preparare

Se curata laptii avand grija sa nu spargem fierea , si apoi se tin in apa rece cca. 2 ore.

Se pune apa cu sare la fiert si cand da in clocot se pun laptii in el si se oparesc timp de 2-3 minute.

Se scot, se lasa sa raceasca si se formeaza bilute.

Se sareaza, se dau prin faina si se prajesc.

Se serveste cu muraturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete
Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume
Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu
Cele mai apreciate rețete
Salata de iarna asortata
1
Conserve, muraturi

Salata de iarna asortata

Salata de iarna asortata
Prajitura cu foi si gem de prune
2
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Reţetă de preparare a papanaşilor
3
Romania

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor
Prajitura cu ciocolata si cocos
4
Dulciuri

Prajitura cu ciocolata si cocos

Prajitura cu ciocolata si cocos
Salata de legume pentru iarna
5
Romania

Salata de legume pentru iarna

Salata de legume pentru iarna