Icre de Peste

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 50g icre de peste
  • sare dupa gust
  • ulei
  • 4 cepe
  • 200g gris
  • 500g apa

Mod de preparare

Se freaca icrele cu ulei pana ce iasa o pasta cosistenta,, se toaca ceapa marunt, se face grisul cu 500g apa, se lasa la racit grisul, pe urma se adauga cate o lingura de gris in icrele de peste si se amesteca usor, la urma se adauga ceapa tocata in compozitia facuta si, sare dupa gust.

pofta buna!!!!
Se pune pe felia de paine si se mananca cu rosii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc