Icre de Peste

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 50g icre de peste
  • sare dupa gust
  • ulei
  • 4 cepe
  • 200g gris
  • 500g apa

Mod de preparare

Se freaca icrele cu ulei pana ce iasa o pasta cosistenta,, se toaca ceapa marunt, se face grisul cu 500g apa, se lasa la racit grisul, pe urma se adauga cate o lingura de gris in icrele de peste si se amesteca usor, la urma se adauga ceapa tocata in compozitia facuta si, sare dupa gust.

pofta buna!!!!
Se pune pe felia de paine si se mananca cu rosii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici