Heringi cu ceapa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • heringi 1 kg
  • ceapa 12 kg
  • boabe de mustar 20 g
  • otet 75 ml
  • ulei 50 g
  • sare

Mod de preparare

Se curata heringii, se taie bucati si se lasa cateva ore in apa rece. Otetul se subtiaza cu apa si se fierbe impreuna cu boabele de mustar si sare, se adauga ceapa taiata felii si se mai fierbe 10 min. Se scurge si se lasa sa se raceasca. Se scot heringii din apa, se asaza alaturi ceapa si se toarna pe deasupra uleiul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate