Punem faina intr-un castron, facem in mijloc un cuib, pe margini presaram sare si piper, si in mijloc punem drojdia dizolvata in cele 2-3 linguri de lapte caldut. Framantam aluatul si il lasam sa se odihneasca 30 de minute, acoperindu-l cu un prosop.
Impartim aluatul in 3. Intindem fiecare bucata de aluat, o ungem cu oul batut si punem rosii, masline si fasii din ardeiul iute. Le bagam la cuptor, iar dupa 30 de minute, sau cand incepe sa prinda culoare aluatul se scoate tava, se pun pe fiecare bucata hamsii curatate de intestine. Se mai unge cu ou aluatul, nu hamsiile si se mai baga la cuptor cca 25-30 de minute.
Se servesc calde cu pasta de usturoi sau ketchup langa o bere.
Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioaseTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparat''Inspiratie de toamna'' din gradina Oanei Placinta, multumesc pentru inspiratie. Eu am facut unele modificari si la aluatul...
Desert tarta cu pere, mere si nuciAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii