Se spala garizii si se pun intr-o tava pyrex, rezistenta la cuptor.
Se prajeste ceapa in uleiul de masline pana cand devine transparenta. Se adauga cutia cu rosii in bulion (rosiile taiate cubulete in prealabil), usturoiul pisat, piper, sare, zaharul si putina apa. Se tine pe foc 20 minute.
Se aseaza apoi sosul peste garizi. Deasupra se pun bucatile de feta si...sa nu uitam si de frunza de dafin care se pune printre garizi.
Se acopera tava cu folie de aluminiu si se intoduce la cuptor (temperatura medie). Dupa aprox. 20 min se scoate folia de aluminiu si se mai lasa pana mai scade sosul si se rumenesc putin branza si garizii.
Pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii