File de Peste cu Rosii

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • (pentru 4 portii) :
  • 600 g rosii
  • sare
  • piper
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 1 lingura busuioc verde tocat
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 capatana usturoi
  • 600 g file de peste (salau, merluciu etc )

Mod de preparare

1) Spalam rosiile, le taiem felii si le aseazam intr-o forma unsa (rezistenta la foc). Punem sare si piper.
2) Amestecam verdeata cu uleiul, curatam usturoiul, iar cateii se pun intregi, impreuna cu uleiul peste feliile de rosii.
3) Incingem cuptorul la 200 grade si lasam rosiile sa se rumeneasca circa 5 minute.
4) Spalam fileurile de peste, le zvantam, punem sare si piper.
5) Aseazam pestele peste stratul de rosii si il ungem cu putina zeama (din tava).
6) Bagam tava in cuptor timp de 15 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici