Se curata si se pregateste dorada, se unge cu ulei de masline, se condimenteaza cu sare, piper macinat si ierburi aromate, atat pe interior cat si pe exterior si se pune pe gratar. Eu am pus pe o tabla mai groasa dupa ce a fost bine incalzita, asa dorada nu se lipeste de tabla.
Se coace pe ambele parti si se serveste cu garnitura de gogosari in sos de bulion si mustar, o adevarata bunatate si savoare.
Sa aveti pofta, dragilor!
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaChec cu portocale si caise uscate, o reteta aromata si delicioasa, perfecta pentru desert sau gustari.Gustul proaspat de...
Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasaPrajitura Napoleon este un desert stratificat, format din foi fragede coapte si crema fina de vanilie. Foile sunt pregatite...
Prajitura Napoleon - cel mai delicios desert cu crema de vanilieSi tu vrei sa stii cum se face Salata Suba, celebra salata ruseasca? Iti spun imediat reteta. De obicei se foloseste peste...
Cum se face Salata Suba, celebra salata ruseasca?Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii