Se curata si se pregateste dorada, se unge cu ulei de masline, se condimenteaza cu sare, piper macinat si ierburi aromate, atat pe interior cat si pe exterior si se pune pe gratar. Eu am pus pe o tabla mai groasa dupa ce a fost bine incalzita, asa dorada nu se lipeste de tabla.
Se coace pe ambele parti si se serveste cu garnitura de gogosari in sos de bulion si mustar, o adevarata bunatate si savoare.
Sa aveti pofta, dragilor!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosAceastă rețetă de piept de pui cu sos gorgonzola îmbină perfect savoarea delicată a cărnii de pui cu bogăția și...
Piept de pui cu sos gorgonzolaChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii