Clatiti crevetii cu apa si uscati-i. Intr-un bol mic, amestecati untul sau margarina topita cu usturoiul si sucul de lamaie. Puneti-l deoparte.
Puneti polita superioara in bolul de sticla al cuptorului. Reglati temperatura la 205 grade c. Unge-ti crevetii cu amestecul de unt si puneti-i direct pe polita.
Lasati crevetii in cuptor timp de 10-12 minute. Serviti-i fierbinti, pe un pat de orez cu aroma de lamaie.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen
(sursa: Iuliajewel)
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii