Punem fileurile de peste in tigaie impreuna cu un catel de usturoi intreg si acoperim cu lapte.
Coacem la foc mic pina cind pestele e gata si laptele s-a evaporat.
Aruncam usturoiul si rasturnam pestele intr-un castron, adaugam sare si ulei si amestecam cu mixerul a pentru maioneza pina cind obtinem o crema de peste spumoasa.
Adaugam piperul macinat proaspat si servim pestele rece pe felii de piine (calda) prajita impreuna cu patrunjel tocat.
TataZmeu după o plimbare prin piață, a aterizat acasă cu o sacoșă de fasole lată, din aia faină galbenă și...
Fasole lata cu porc si sos de mustar la slow cooker Crock PotO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii