Crap la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg peste
  • 1 lamaie
  • 1 pahar ulei
  • usturoi
  • piper
  • sare
  • 1/2 kg rosii (bulion)
  • 3-4 linguri de vin
  • cimbru

Mod de preparare

Pestele curatat se lasa jumatate de ora cu sare, se cresteaza si in crestaturi se pun boabe de piper, usturoi, felii de lamiie, cimbru. Se toarna pe deasupra ulei, vara se pun rosii, iarna bulion. Se da la cuptor. Cand este aproape gata, se picura putin vin.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate