Cotlet de Rechin si file de Pangasius

Complexitate
redusa
Cotlet de Rechin si file de Pangasius

Ingrediente

  • Ingrediente :
  • fileuri de Pangasius
  • cotlet de rechin
  • 1 lamaie
  • 200 ml vin alb sec
  • 4 catei usturoi
  • sare, delikat, piper alb
  • faina
  • ulei ptr prajit

Mod de preparare


Preparare :

Fileurile si cotletul le condimentam cu sare, delikat si piper alb. Intr-un vas punem zeama de la o lamaie cei 200 ml vin si usturoiul pisat. Asezam bucatile de peste in aceasta marinata si o lasam acoperita la rece pentru 3-4 ore.
Intr-o farfurie punem cateva linguri de faina si fileurile le dam prin faina. Punem uleiul la incins si prajim cotletul mai intai . Apoi prajim fileurile panirate cu faina la foc mic pana devin aurii . Se serveste stropit cu zeama de lamaie sau cu mujdei de usturoi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate