Preparare :
Fileurile si cotletul le condimentam cu sare, delikat si piper alb. Intr-un vas punem zeama de la o lamaie cei 200 ml vin si usturoiul pisat. Asezam bucatile de peste in aceasta marinata si o lasam acoperita la rece pentru 3-4 ore.
Intr-o farfurie punem cateva linguri de faina si fileurile le dam prin faina. Punem uleiul la incins si prajim cotletul mai intai . Apoi prajim fileurile panirate cu faina la foc mic pana devin aurii . Se serveste stropit cu zeama de lamaie sau cu mujdei de usturoi.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosAceastă rețetă de piept de pui cu sos gorgonzola îmbină perfect savoarea delicată a cărnii de pui cu bogăția și...
Piept de pui cu sos gorgonzolaChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii