Pestisorii se fierb pana incep usor sa se desprinda depe os. Atentie nu se fierb prea tare!!!
Dupa ce s-au racit se separa usor de pe os, dupa care se trec prin masina de tocat carne (pe sita mai mica). Ceapa se taie in patru si se caleste in 50 ml ulei, dupa care se trece si ea prin masina.
Pestele se amesteca cu ceapa, miezul de paine inmuiat in apa, usturoiul zdrobit, ouale si patrunjelul. Se amesteca bine dupa care se condimenteaza dupa gustul fiecaruia cu sare, vegeta si piper.
Din pasta obtinuta se formeaza bilute care se da prin pesmet si se prajesc in ulei incins.
Se servesc cu garnitura dorita.
Pofta buna!!!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorOle si cam atat, e foarte gustoasa, iar pentru cei care ''nici usturoi n-au mancat si nici gura nu le miroase'' se pot abtine...
Reteta de prajitura Ole-GabiMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii