Scurgeti tonul, macroul de ulei sau sucul propriu si faramitati bine cu furculita. Puteti folosi doar ton sau doar macrou din conserva. Se amestecă pestele cu restul ingredientelor, se adaugă sare si piper după gust. Amestecati bine, compozitia, sa fie omogena si compacta. Daca ricotta lasa apa (depinde de la marca folosita) se pune pesmet in compozitie. Incalziti cuptorul. Cu mainile ude, formati chiftele mai micute, usor turtite. Le tavaliti prin pesmet amestecat cu susan. Le puneti intr-o tava de cuptor, captusita cu hartie. Le stropiti sau ungeti cu ulei. Le coaceti circa 20-25 de minute, la o temp. De 180-200 °. Cam pe la jumatatea timpului, intoarceti chiftelele de pe o parte pe alta. Se pot lasa si alte 5 minute la grill. La sfarsit vor avea o culoare aurie, rumena.
Daca ricotta lasa apa si compozitia este mai moale (depinde de la marca folosita) se pune pesmet in compozitie. Aceste chiftelutele sunt bune calde, dar si reci, perfecte pentru picnicuri.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorIntr-adevar, mancarea iese tare gustoasa la acest aparat. Legumele isi pasteaza gustul si culoarea, iar carnea iese frageda,...
Pui cu legume si orez la slow cooker Crock-Pot Digital 4,7Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii