Tarhonul tocat se lasa jumatate de zi in putin otet.
Se topeste untul, se adauga faina, se toarna supa de oase si se condimenteaza cu tarhonul acrit, zahar si sare dupa gust.
Se curata Cega si se asaza intr-un vas termorezistent, se sareaza, se presara cu bucatele de unt, se stropeste cu zeama de lamaie si se baga la cuptor.
Cand e gata, se toarna sosul si se mai da o data la cuptor ca sa se incalzeasca.
Se serveste cu orez condimentat.
O nouă rețetă din seria, nimic nu se pierde, totul se refolosește! Dacă vă rămân bucăți de pastramă...
Pastrama cu sos la slow cooker Crock-PotDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de post
Comentarii