Tocam ceapa si usturoiul il zdrobim putin cu cutitul si le punem la inabusit in putin ulei de masline cu doua linguri apa. Asezonam cu sare si piper, adaugam calamarii apoi sucul de rosii si vinul si lasam sa dea in clocot.
Dupa ce a dat in clocot scoatem usturoiul pe care il aruncam. Punem intr-un vas rezistent la caldura tot preparatul si il dam la cuptor pentru 30-40 minute. Se poate servi cu piure de cartofi sau garnitura de orez.
Eu l-am servit cu orez salbatic. Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii