Calim ceapa, in ulei de masline. Dupa cateva momente, putem adauga usturoiul taiat.
Lasam la foc mic sa se caleasca ceapa si usturoiul, pana pregatim sepia. Asadar o spalam bine, o taiem bucatele si o punem peste ceapa si usturoi.
Adaugam capperi. Lasam putin sa se fiarba impreuna, dupa care adaugam rosiile.
Si la urma paharul de vin.
Lasam sa fiarba, pana scade vinul, dupa care adaugam mazarea.
Dupa mazare, mai punem un strop de apa, doar ca se imbine gusturilem. Mai lasam pe foc inca 5 minute.
Pofta buna!
Se serveste calda.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii