Burrida Di Seppie Alla Liguria (mancare de Sepie, Liguriana)

Complexitate
redusa
Burrida Di Seppie Alla Liguria (mancare de Sepie, Liguriana)

Ingrediente

  • - 1 1/2kg sepie
  • -4 linguri rosii bucatele, in conserva
  • -250g mazare, fiarta
  • -1 ceapa
  • -3 sau 4 catei de usturoi
  • -2 linguri capperi
  • -1 pahar vin sec
  • -sare
  • -piper
  • -ulei de masline

Mod de preparare

Calim ceapa, in ulei de masline. Dupa cateva momente, putem adauga usturoiul taiat.
Lasam la foc mic sa se caleasca ceapa si usturoiul, pana pregatim sepia. Asadar o spalam bine, o taiem bucatele si o punem peste ceapa si usturoi.

Adaugam capperi. Lasam putin sa se fiarba impreuna, dupa care adaugam rosiile.
Si la urma paharul de vin.

Lasam sa fiarba, pana scade vinul, dupa care adaugam mazarea.
Dupa mazare, mai punem un strop de apa, doar ca se imbine gusturilem. Mai lasam pe foc inca 5 minute.

Pofta buna!
Se serveste calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa