Calim ceapa, in ulei de masline. Dupa cateva momente, putem adauga usturoiul taiat.
Lasam la foc mic sa se caleasca ceapa si usturoiul, pana pregatim sepia. Asadar o spalam bine, o taiem bucatele si o punem peste ceapa si usturoi.
Adaugam capperi. Lasam putin sa se fiarba impreuna, dupa care adaugam rosiile.
Si la urma paharul de vin.
Lasam sa fiarba, pana scade vinul, dupa care adaugam mazarea.
Dupa mazare, mai punem un strop de apa, doar ca se imbine gusturilem. Mai lasam pe foc inca 5 minute.
Pofta buna!
Se serveste calda.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii