Caliti ceapa in unt cu putina sare pana cand aceasta este caramalizata si are o culoare aurie dupa care lasati sa se raceasca. Coaceti ardeii, curatati de piele si lasati deoparte. Stoarceti bine dovlecelul de apa lasata.
Intr-un bol amestecati toate ingredientele pentru burgeri ajustand cantitatea de pesmet in functie de umiditatea amestecului. Intr-un blender puneti galbenusul fiert, ardeii, Dijon, ulei de masline si asezonati. Pulsati pana cand obtineti un sos gros fin. Ajustati asezonarea daca mai este nevoie.
Intr-o tigaie puneti putin ulei de masline. Impartiti amestecul pentru burgeri in 4 apoi formati in discuri bine compactate. Prajiti acestea dupa plac. Taiati chiflele in jumatate iar pe partea superioara a jumatatiii ungeti cu sos. Aranjati pe partea inferioara rucola, morcov, puneti un burger apoi acoperiti cu cealalta bucata de chifla.
*Daca folositi ardei rosu copt de la borcan atunci puneti doar jumatate si o lingurita de mustar Dijon.
Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoOuale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPentru a obține gust autentic al pizzei italienești trebuie să acordăm atenție fiecărui ingredient în parte, iar...
Pizza prosciutto e funghiCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii