Caliti ceapa in unt cu putina sare pana cand aceasta este caramalizata si are o culoare aurie dupa care lasati sa se raceasca. Coaceti ardeii, curatati de piele si lasati deoparte. Stoarceti bine dovlecelul de apa lasata.
Intr-un bol amestecati toate ingredientele pentru burgeri ajustand cantitatea de pesmet in functie de umiditatea amestecului. Intr-un blender puneti galbenusul fiert, ardeii, Dijon, ulei de masline si asezonati. Pulsati pana cand obtineti un sos gros fin. Ajustati asezonarea daca mai este nevoie.
Intr-o tigaie puneti putin ulei de masline. Impartiti amestecul pentru burgeri in 4 apoi formati in discuri bine compactate. Prajiti acestea dupa plac. Taiati chiflele in jumatate iar pe partea superioara a jumatatiii ungeti cu sos. Aranjati pe partea inferioara rucola, morcov, puneti un burger apoi acoperiti cu cealalta bucata de chifla.
*Daca folositi ardei rosu copt de la borcan atunci puneti doar jumatate si o lingurita de mustar Dijon.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii