Se scoate tonul din conserva si se pune la scurs pe un servet absorbant de bucatarie. Dupa ce s-a scurs de ulei, se rupe cu furculita. Intr-o farfurie adinca se amesteca tonul cu smintina, ceapa rosie taiata marunt, zeama de lamaie, putina sare si piper.
Se taie chifla in doua si pe fiecare parte se pune din compozitia de ton, se niveleaza usor cu furculita si deasupra se pun feliile de rosii si mozzarella. Se incinge cuptorul la " grill" (200*c-400*f). Se pun jumatatile de chifla pe o foaie de aluminium si se baga in cuptor pentru 5-7 minute sau pina cind se formeaza o usoara crusta deasupra.
Pofta Buna!
* Este foarte gustos si usor de pregatit!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii