Se scoate tonul din conserva si se pune la scurs pe un servet absorbant de bucatarie. Dupa ce s-a scurs de ulei, se rupe cu furculita. Intr-o farfurie adinca se amesteca tonul cu smintina, ceapa rosie taiata marunt, zeama de lamaie, putina sare si piper.
Se taie chifla in doua si pe fiecare parte se pune din compozitia de ton, se niveleaza usor cu furculita si deasupra se pun feliile de rosii si mozzarella. Se incinge cuptorul la " grill" (200*c-400*f). Se pun jumatatile de chifla pe o foaie de aluminium si se baga in cuptor pentru 5-7 minute sau pina cind se formeaza o usoara crusta deasupra.
Pofta Buna!
* Este foarte gustos si usor de pregatit!
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoAcesti dovlecei sunt umpluți cu un amestec bogat de piept de pui, cascaval, mozzarella, ciuperci, bacon si ierburi...
Dovlecei umpluti - reteta practica si rapidaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii