Se coc vinetele, ardeiul si roșiile, ceapa se curata si se toaca mărunt împreună cu ciupercile, după ce sau copt legumele le c uratam si le tocam si pe ele marunt sau le dăm prin masina de tocat. Se pune uleiul la încins si se adauga pe rand ceapa, dupa ce s-a rumenit putin de adauga ciupercile si se lasa la călit pana ce acestea se înmoaie bi ne apoi se pune rosiile, vinetele si la sfarsit ardeiul. Se dă la foc mijlociu 1, 5 ore timp în care amestecăm din când in când sa nu se lipească. Condimentam cu sare si piper si punem la borcane apoi le întoarcem cu susul in jos si le las am acoperite pana a doua zi când acestea se rănesc! Se depozitează in cămara rece pana ce vor fi servite ... poftă buna! 😄
Se serveste atunci când ai poftă! 😄😄😄
Daca ar trebui sa povestesc ceva despre acest aluat, n-as zice decat ca am gasit formula ideala. Nu este complicat, iar...
Desert strudel cu branza si stafideDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta video
Comentarii