Se coc vinetele, ardeiul si roșiile, ceapa se curata si se toaca mărunt împreună cu ciupercile, după ce sau copt legumele le c uratam si le tocam si pe ele marunt sau le dăm prin masina de tocat. Se pune uleiul la încins si se adauga pe rand ceapa, dupa ce s-a rumenit putin de adauga ciupercile si se lasa la călit pana ce acestea se înmoaie bi ne apoi se pune rosiile, vinetele si la sfarsit ardeiul. Se dă la foc mijlociu 1, 5 ore timp în care amestecăm din când in când sa nu se lipească. Condimentam cu sare si piper si punem la borcane apoi le întoarcem cu susul in jos si le las am acoperite pana a doua zi când acestea se rănesc! Se depozitează in cămara rece pana ce vor fi servite ... poftă buna! 😄
Se serveste atunci când ai poftă! 😄😄😄
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii