Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei si 6 de apa si adugam ceapa tocata marunt. Calim ceapa aproximativ un sfert de ora. Intre timp decojim rosiile (le tinem cateva secunde in apa care clocoteste pentru a le putea indeparta pielita imediat) si le taiem cubulete. Adaugam rosiile in tigaie si le lasam la foc mic sa se "topeasca".
Cand compozitia a devenit aproape omogena (dureaza cca 30-40 min) adaugam cele doua oua amestecand continuu pana la intarirea acestora.
Se adauga sare si piper dupa gust si se lasa la racit. Se serveste ca aperitiv cald sau rece.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii