Zacusca de Vara

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Zacusca de Vara

Ingrediente

  • 1,5 kg rosii
  • 3 cepe mari
  • 2 oua
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei si 6 de apa si adugam ceapa tocata marunt. Calim ceapa aproximativ un sfert de ora. Intre timp decojim rosiile (le tinem cateva secunde in apa care clocoteste pentru a le putea indeparta pielita imediat) si le taiem cubulete. Adaugam rosiile in tigaie si le lasam la foc mic sa se "topeasca".
Cand compozitia a devenit aproape omogena (dureaza cca 30-40 min) adaugam cele doua oua amestecand continuu pana la intarirea acestora.
Se adauga sare si piper dupa gust si se lasa la racit. Se serveste ca aperitiv cald sau rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc