Vinete Umplute la Cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 vinete mari
  • 100 g bacon
  • 250 g carne tocata
  • 6 rosii
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 25 g faina
  • 1 lingura ulei
  • 1/2 pahar de vin rosu
  • sare

Mod de preparare

-se taie vinetele in doua si se pun la cuptor 15 min sa se inmoaie
-se scoate mijlocul cu o lingura
-se prajesc in ulei: usturoiul tocat, ceapa taiata marunt, rosiile fara pielita si samburi taiate marunt, baconul si carnea
-se lasa la prajit, iar la sfarsit se adauga faina, mijlocul scos de la vinete si vinul
-se prajesc toate 20 de min, iar apoi se umple vinetele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate