Vinete Umplute la Cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 vinete mari
  • 100 g bacon
  • 250 g carne tocata
  • 6 rosii
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 25 g faina
  • 1 lingura ulei
  • 1/2 pahar de vin rosu
  • sare

Mod de preparare

-se taie vinetele in doua si se pun la cuptor 15 min sa se inmoaie
-se scoate mijlocul cu o lingura
-se prajesc in ulei: usturoiul tocat, ceapa taiata marunt, rosiile fara pielita si samburi taiate marunt, baconul si carnea
-se lasa la prajit, iar la sfarsit se adauga faina, mijlocul scos de la vinete si vinul
-se prajesc toate 20 de min, iar apoi se umple vinetele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Haiose

Haiose

Haiose
Biscuiti cu branza si chimen

Biscuiti cu branza si chimen

Biscuiti cu branza si chimen
Turta dulce cu mirodenii

Turta dulce cu mirodenii

Turta dulce cu mirodenii
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Tosca - un desert imbietor
1
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Cartofi cu Rozmarin, la Cuptor
2
Garnituri

Cartofi cu Rozmarin, la Cuptor

Cartofi cu Rozmarin, la Cuptor
Friptura pomana porcului
3
Fripturi

Friptura pomana porcului

Friptura pomana porcului
Prajitura Fina cu Nuca de Cocos
5
Dulciuri

Prajitura Fina cu Nuca de Cocos

Prajitura Fina cu Nuca de Cocos
Parteneri
Prajitura cu foi de zahar ars
Culinar.RO

Prajitura cu foi de zahar ars

Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...

Prajitura cu foi de zahar ars
Turta dulce
Gustos.RO

Turta dulce

Turta dulce