Vinetele se taie pe lung, se scobesc si se sareaza (pe interior). Miezul se taie marunt si se pune la calit impreuna cu celelalte legume. Dupa ce se reduce zeama, se adauga condimentele si se lasa la rece.
Branza se amesteca cu ouale si se adauga la legumele calite.
Jumatatile de vinete se umplu cu pasta obtinuta, se presara cu parmezan ras si se dau la cuptor. Cand se rumeneste e semn ca e gata. Fiica-mea mi-a zis sa imprim si mirosul.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii