Framantam muceniceste de la bun inceput varza taiata fideluta cu sarea si otetul - ca sa i se taie din fala. Tot dintru inceput adaugam celelalte condimete.
Daca in urma ostenelii noastre nu avem suficient lichid in oala, mai punem o jumate de ulcica de apa. Se lasa pe aragaz la inabuseala buna pret de un ceas dupa care ii trantim capacul in urma la cuptor la foc mic - fara capac de aceasta data, sa scaza in legea ei si sa ne tina minte!
Si ia sa vedem cine nu mai cere a doua portie!
Merge alaturi de alte legume dulci si musai ceapa rosie!
Un imprumut polonez, la care autohtonii mai adauga si mar . . . eu am facut varianta simplificata ...
V-au ramas cateva piscoturi si nu stiti ce sa faceti cu ele? Eu am gasit solutia, am facut niste praline care au avut un...
Praline cu surpriza(Reteta cu nr. 200)Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de drob de miel. Drob traditional de miel reteta simpla pas cu pas. Reteta de drob de miel cu prapure si oua fierte....
Drob de miel
Comentarii