Framantam muceniceste de la bun inceput varza taiata fideluta cu sarea si otetul - ca sa i se taie din fala. Tot dintru inceput adaugam celelalte condimete.
Daca in urma ostenelii noastre nu avem suficient lichid in oala, mai punem o jumate de ulcica de apa. Se lasa pe aragaz la inabuseala buna pret de un ceas dupa care ii trantim capacul in urma la cuptor la foc mic - fara capac de aceasta data, sa scaza in legea ei si sa ne tina minte!
Si ia sa vedem cine nu mai cere a doua portie!
Merge alaturi de alte legume dulci si musai ceapa rosie!
Un imprumut polonez, la care autohtonii mai adauga si mar . . . eu am facut varianta simplificata ...
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaZic să întâmpinăm iarna cum se cuvine: cu ceva dulce și vesel!
Biscuiti cu untAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii