Framantam muceniceste de la bun inceput varza taiata fideluta cu sarea si otetul - ca sa i se taie din fala. Tot dintru inceput adaugam celelalte condimete.
Daca in urma ostenelii noastre nu avem suficient lichid in oala, mai punem o jumate de ulcica de apa. Se lasa pe aragaz la inabuseala buna pret de un ceas dupa care ii trantim capacul in urma la cuptor la foc mic - fara capac de aceasta data, sa scaza in legea ei si sa ne tina minte!
Si ia sa vedem cine nu mai cere a doua portie!
Merge alaturi de alte legume dulci si musai ceapa rosie!
Un imprumut polonez, la care autohtonii mai adauga si mar . . . eu am facut varianta simplificata ...
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii