Slanina se taie bucatele si se pune la prajit intr-un ceaun. Se adauga apoi ceapa maruntita si ardeii taiati marunt si ei.
La calirea cepei se adauga rosiile decojite si taiate cubulete, usturoiul si varza taiata marunt. Se adauga sare, piper si boia, dupa gust.
Dupa ce varza s-a calit, se adauga un pahar de apa rece si se lasa sa fiarba.
Se serveste cu pireu de cartofi.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii