Tocanita de Legume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Tocanita de Legume

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci Champignion
  • 1-2 ardei grasi rosii
  • 2 cepe rosii
  • un morcov
  • o bucatica telina
  • o mana de dovleac taiat cuburi
  • 1-2 catei de usturoi
  • cateva rosii coapte (sau suc de rosii)
  • 2 foi de dafin
  • sare piper
  • marar verde
  • 50 ml ulei

Mod de preparare

1. Zarzavatul curata se spala si se taie astfel; ceapa se taie julien, ardeiul se taie cubulete, ciupercile se feliaza, rosii decojite se taie cubulete (se oparesc inainte un pic) morcovul si telina se dau prin razatoare.

2. Se incinge un pic uleiul apoi se caleste ceapa pana devine sticloasa, apoi se adauga ardeiul cu morcovul si telina, mana de cubulete de dovleac, ciuprcile felii. Se caleste totul pana scade sucul lasat apoi adaugam catelul de usturoi feliat marunt si rosiile cubulete sau sucul de rosii. Lasam sa fiarba la foc domol totul pana ce se leaga un pic sosul, apoi potrivim de sare si piper, adaugam foile de dafin si mai lasam 5 minute pe foc. Se opreste focul si se presara deasupra marar verde.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Nectar de caise

Nectar de caise

Nectar de caise
Prajitura cu sos de cirese

Prajitura cu sos de cirese

Prajitura cu sos de cirese
Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi

Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi

Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi
Cele mai apreciate rețete
Cuib de viespi
1
Dulciuri

Cuib de viespi

Cuib de viespi
Gogosi a la Sidy
2
Dulciuri

Gogosi a la Sidy

Gogosi a la Sidy
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Lasagne
4
Paste

Lasagne

Lasagne
Prajitura cu nuca si crema de budinca
5
Dulciuri

Prajitura cu nuca si crema de budinca

Prajitura cu nuca si crema de budinca
Parteneri
Reteta de prajitura pufoasa din albusuri cu capsuni si afine
Culinar.RO

Reteta de prajitura pufoasa din albusuri cu capsuni si afine

Reteta de prajitura pufoasa din albusuri cu capsuni si afine