1. Zarzavatul curata se spala si se taie astfel; ceapa se taie julien, ardeiul se taie cubulete, ciupercile se feliaza, rosii decojite se taie cubulete (se oparesc inainte un pic) morcovul si telina se dau prin razatoare.
2. Se incinge un pic uleiul apoi se caleste ceapa pana devine sticloasa, apoi se adauga ardeiul cu morcovul si telina, mana de cubulete de dovleac, ciuprcile felii. Se caleste totul pana scade sucul lasat apoi adaugam catelul de usturoi feliat marunt si rosiile cubulete sau sucul de rosii. Lasam sa fiarba la foc domol totul pana ce se leaga un pic sosul, apoi potrivim de sare si piper, adaugam foile de dafin si mai lasam 5 minute pe foc. Se opreste focul si se presara deasupra marar verde.
Pofta buna!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaPentru acest tort m-am inspirat de la Simona Callas, doar am facut unele modificari, am folosit mousse de ciocolata neagra in...
Desert tort Omul de Zapada, entremet cu ciocolataMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii