Tocanita de Dovlecel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Tocanita de Dovlecel

Ingrediente

  • Avem nevoie de un dovlecel
  • o ceapa
  • un ardei
  • o lingura de smantana
  • o lingura de faina
  • 400 ml lapte
  • vegeta
  • patrunjel

Mod de preparare

Legumele se taie marunt. Intai se pune la calit ceapa si pe urma dovlecelul si ardeiul. Le calim foarte putin, adaugam apa si vegeta si lasam sa fiarba pana ce dovlecelul fierbe bine de tot. Cand e fiert facem o ingrosala din faina si lapte si punem peste dovlecel in cratita.

Lasam sa mai dea cateva clocote si adaugam smantana si apoi patrunjelul taiat marunt. Inca cateva clocote si mancarica e gata.
Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa