Pt o CURATARE mai buna a ciupercilor se face in felul urmator:se umple un vas cu apa calda si se pune o lingura de faina,apoi se introduc ciupercile si se lasa 10 minute. Acest proces ajuta ciupercile sa se curete mai bine de pamantul ramas.
PREPARAREA:
Ceapa si ardeiul se toaca marunt.Ciupercile dupa spalare si curatare se taie fasii,apoi se calesc in ulei impreuna cu ceapa si ardeiul si se lasa sa fiarba 10 minute la foc potrivit. Dupa fierbere se face ingroseala cu o lingura de faina si putina lapte, dupa care se intoduce in tocanita.
In tocanita se adauga putina smantana sau frisca nebatuta(da un gust excelent)si in cele din urma, patrunjelul verde si ...gata!!!
POFTA BUNA!
Am 21 de ani dar am destula experienta in arta culinara! Poate vi se pare absurd ca am mentionat de frisca nebatuta, dar credeti-ma da un gust desavarsit.
Recomand aceasta retete tuturor celor care au probleme intestinale (constipatie,balonare).
Tocanita de ciuperci se poate servi cu succes cu mamaliguta sau paste.
VA SFATUIESC CU DRAG SA INCERCATI ACEASTA RETETA!!!
Savarinele imi aduc aminte de casa...copilarie...si in special de bunica mea careia ii placeau atit de mult aceste prajituri....
SavarineInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - Simit
Comentarii