Spalam legumele, curatam dovlecei de coaja si le taiem felii de aceeasi grosime. Intr-o tava unsa cu ulei de masline, punem alternativ felii de dovlecel si de rosii. Condimentam cu sare si piper dupa gust. Dam tava la cuptor pentru aproximativ 15 minute. Intre timp batem oul impreuna cu cele doua linguri de smantana si de branza.
Dupa cele 15 minute, scoatem tava din cuptor, punem peste legume sosul de branza si presaram ierburi de Provence. Introducem apoi tava din nou in cuptor pentru 20 de minute.
La momentul servirii presaram patranjel proaspat tocat. Va doresc pofta buna! ! !
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaReteta de aluat este cel de la cornurile bratislava. Diferenta dintre cele doua retete este ca am tinut tava cu cornurile...
Croissante cu branza de vaciAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii