Cali ceapa si morcovul in ulei incins.
Adauga patrunjelul si mirodeniile.
Se mai invarti pret de cinci minute iscodind pe ici pe colo si puse fasolea, nautul si usturoiul.
Cartoafa o puse si pe aceea ca doar nu in van o pusese pe tabla cine o pusese ....
Si cum nu mai avu rabdare rasturna tablaua cu totul peste tingire. Ba mai puse si vreo trei felii de alamaie ce gasi la indemana.
Tranti capacul si pret de un ceas nu se uita in tingire.
Un miros de condimente si senzatii dulci-acrisoare ii gadilau narile: asta da tajina, isi zise si porni a se veseli de unul singur ca de, asa bucate nu se impart cu nimeni!
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii