Cali ceapa si morcovul in ulei incins.
Adauga patrunjelul si mirodeniile.
Se mai invarti pret de cinci minute iscodind pe ici pe colo si puse fasolea, nautul si usturoiul.
Cartoafa o puse si pe aceea ca doar nu in van o pusese pe tabla cine o pusese ....
Si cum nu mai avu rabdare rasturna tablaua cu totul peste tingire. Ba mai puse si vreo trei felii de alamaie ce gasi la indemana.
Tranti capacul si pret de un ceas nu se uita in tingire.
Un miros de condimente si senzatii dulci-acrisoare ii gadilau narile: asta da tajina, isi zise si porni a se veseli de unul singur ca de, asa bucate nu se impart cu nimeni!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii