Am fiert 2 pulpe de pui intregi simplu, doar in apa cu sare si apoi le-am dezosat. Ciupercile proaspete le-am taiat felii si le-am pus in tigaie cu putin ulei de masline.
Am adaugat asa: un catel mare de usturoi ras, o bucatica de ghimbir cat degetul mare, si ea rasa, puiul, sos de soia cam o lingura, si le-am lasat 5 minute. Am mai pus apoi 2 maini bune de spanac proaspat si a mai stat vreo 5=8 min pe foc. Sare nu am pus pt ca sosul de soia e sarat.
Am amestecat totul cu taieteii de orez, mai puneti o l-ra sau 2 de apa in care au fiert taieteii, radeti niste cascaval si presarati seminte de susan. Delicios!
Ca imbunatatire, am pus si niste ulei cu chilli, merg si seminte daca va place picant.
Pofta buna! :)
In farfurie adanca, presarati chilli si seminte de susan deasupra, daca aveti frunze de coriandru nu mai zic ...:)
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii