Taietei de Orez cu Pui, ciuperci, Ghimbir si Spanac

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Taietei de Orez cu Pui, ciuperci, Ghimbir si Spanac

Ingrediente

  • taietei de orez pentru 2 persoane
  • pulpe de pui sau piept cam 300 gr ciuperci champignon 2-300 gr ghimbir
  • usturoi 1 catel
  • sare
  • piper
  • sos de soia 2-3 l-ri
  • spanac crud 2-3 maini bune
  • seminte de susan
  • cascaval
  • chilli

Mod de preparare

Am fiert 2 pulpe de pui intregi simplu, doar in apa cu sare si apoi le-am dezosat. Ciupercile proaspete le-am taiat felii si le-am pus in tigaie cu putin ulei de masline.

Am adaugat asa: un catel mare de usturoi ras, o bucatica de ghimbir cat degetul mare, si ea rasa, puiul, sos de soia cam o lingura, si le-am lasat 5 minute. Am mai pus apoi 2 maini bune de spanac proaspat si a mai stat vreo 5=8 min pe foc. Sare nu am pus pt ca sosul de soia e sarat.

Am amestecat totul cu taieteii de orez, mai puneti o l-ra sau 2 de apa in care au fiert taieteii, radeti niste cascaval si presarati seminte de susan. Delicios!

Ca imbunatatire, am pus si niste ulei cu chilli, merg si seminte daca va place picant.
Pofta buna! :)
In farfurie adanca, presarati chilli si seminte de susan deasupra, daca aveti frunze de coriandru nu mai zic ...:)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
3
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Oua Colorate cu Hartie Creponata
4
Aperitive

Oua Colorate cu Hartie Creponata

Oua Colorate cu Hartie Creponata
Clatite cu dovlecel si branza
5
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Parteneri
Crema de zahar ars cu nuca si stafide
Bucataras.RO

Crema de zahar ars cu nuca si stafide

Din categoria, ai , n-ai chef, faci ceva ca nu e frumos sa stai degeaba-n papusoi si sa alergi dupa cai verzi pe campii.....

Crema de zahar ars cu nuca si stafide
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!