Se toaca ceapa jullien(solzisori), se se toaca usturoiul marunt, si se toaca patrunjelul cat mai marunt. Ciupercile se curata si se toc nu prea marunt.
Se pune uleiul la incins si cand este destul de fierbinte se pune ceapa cu usturoiul la calit pana devine cristalina.Apoi se aduga patrunjelul si se mai amesteca 1 min. Se adauga 1/4 pahar de apa, si se lasa sa fiarba cca 3-4 min. Dupa care se adauga ciupercile.
In acest timp sa pune o cratita cu apa pe foc in care s-a adaugat o lingurita de sare. Aceasta pentru fierberea pastelor. In acest timp peste ciupercile calite se pune cubuletul de Knorr si se lasa sa scada la foc mic.se adauga vinul si se mesteca usor. Se lasa sa scada (dar nu prea mult pentru ca sosul este delicios).
Cand pastele sunt suficient de fierte, se trec pe sub un jet de apa rece si se aduga peste sosul de ciuperci amestecand usor unde se lasa cca 2-3 min pentru a capata gustul sosului.
Se servesc cu cascaval ras pe deasupra, sau dupa perferinta cu kechup dulce!
Pofta buna...
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii