Se toaca ceapa jullien(solzisori), se se toaca usturoiul marunt, si se toaca patrunjelul cat mai marunt. Ciupercile se curata si se toc nu prea marunt.
Se pune uleiul la incins si cand este destul de fierbinte se pune ceapa cu usturoiul la calit pana devine cristalina.Apoi se aduga patrunjelul si se mai amesteca 1 min. Se adauga 1/4 pahar de apa, si se lasa sa fiarba cca 3-4 min. Dupa care se adauga ciupercile.
In acest timp sa pune o cratita cu apa pe foc in care s-a adaugat o lingurita de sare. Aceasta pentru fierberea pastelor. In acest timp peste ciupercile calite se pune cubuletul de Knorr si se lasa sa scada la foc mic.se adauga vinul si se mesteca usor. Se lasa sa scada (dar nu prea mult pentru ca sosul este delicios).
Cand pastele sunt suficient de fierte, se trec pe sub un jet de apa rece si se aduga peste sosul de ciuperci amestecand usor unde se lasa cca 2-3 min pentru a capata gustul sosului.
Se servesc cu cascaval ras pe deasupra, sau dupa perferinta cu kechup dulce!
Pofta buna...
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii